Vzdrževanje računalnikov

Pogodba vzdrževanja računalniške opreme

PIARA Računalniški servis že 15 let ponuja vzdrževanje računalniške opreme v podjetjih. Odlikuje nas lasten servis in visoka usposobljenost zaposlenih ter izkušnje, ki so se nabrale v letih vzdrževanja računalniške opreme na terenu.

V kolikor bi želeli, da vam sestavimo ponudbo vzdrževanja nas kontaktirajte in z veseljem se bomo oglasili pri vas na ogled ter vam pripravili karseda dobro ponudbo vzdrževanja računalnikov in računalniške opreme.

PIARA, RAČUNALNIŠKI SERVIS
01 2511354 ali 041 596992
info@piara.si

Servis prenosnikov

Popravilo prenosnih in osebnih računalnikov

Računalniški servis PIARA vam nudi servis prenosnih in osebnih računalnikov že od leta 2005. Servisiramo vse vrste prenosnih in osebnih računalnkov. Poleg menjave komponent in vgradnje novih delov nudimo tudi popravila matičnih plošč, menjavo konektorjev polnjenja, popravilo vezja in popravilo programske opreme prenosnih in osebnih računalnikov.

Vaš prenosnik ali osebni računalnik lahko prinesete na naš servis, kjer ga bomo pregledali in opravili diagnostiko, vas poklicali ter se dogovorili za stroške servisa. Po opravljenem servisu, vas bomo kontaktirali za prevzem vašega prenosnika oziroma osebnega računalnika.

 

PIARA, RAČUNALNIŠKI SERVIS
01 2511354 ali 041 596992
info@piara.si

Diagnostični pregled

Pregled delovanja prenosnika

Diagnostika je eden ključnih elementov dobrega servisa, saj je ob dobri diagnostiki tudi servis prenosnika hitrejši ter zanesljivejši.

Cena diagnostičnega pregleda prenosnika stane 25,00 EUR z DDV in se plača le v primeru, ko popravilo ni bilo mogoče, ali pa se stranka strinja, da prenosnika ne bi popravila zaradi neekonomičnosti popravila.

V kolikor po diagnostičnem pregledu opravimo servis prenosnika, vam same diagnostike ne bomo zaračunali ampak vas čaka le strošek servisa.

Vabljeni v naš servis, da pregledamo vašo napravo.

 

PIARA, RAČUNALNIŠKI SERVIS
01 2511354 ali 041 596992
info@piara.si

Prodaja prenosnikov

Poskrbimo za ugodno ponudbo

V računalniškem servisu PIARA ponujamo tudi prodajo prenosnih in osebnih računalnikov. Že od leta 2005 skrbimo za dobavo prenosnikov blagovnih znamk Asus, Acer, Dell, HP, Lenovo, Apple in Microsoft. Poleg prenosnih računalnikov ponujamo nakup tudi osebnih računalnikov ter posameznih komponent.
Svetovali vam bomo iz izkušenj, ki smo jih nabrali tekom let v servisu ter pomagali najti najbolj primeren računalnik za vas.

 

PIARA, RAČUNALNIŠKI SERVIS
01 2511354 ali 041 596992
info@piara.si

Rezervni deli

Dobava rezervnih delov

Ponujamo širok izbor rezervnih delov za prenosnike blagovnih znamk ASUS, DELL, HP, ACER, LENOVO, MSI, APPLE, MICROSOFT, XIAOMI. Za rezervne dele nam pišite ali nas pokličite in našli bomo najbolj ugodno ponudbo za vas ter vam poslali predračun. Večina materiala je na zalogi pri dobaviteljih ali pri proizvajalcih v tujini ter tako dobavljivo v 1-10 dneh.
Posredujte nam podatke vašega prenosnika (točen model in serijska številka) ter nam pošljite sporočilo in poslali vam bomo ponudbo za rezervni del za vaš prenosnik.

 

PIARA, RAČUNALNIŠKI SERVIS
01 2511354 ali 041 596992
info@piara.si